Wie is Zorgwijzer Keizer?

Mijn naam is Leonie Keizer. Ik woon met mijn gezin in de omgeving van Utrecht.

Na mijn HBO-V-opleiding, ben ik aan het werk gegaan als wijk- &  astma/COPD- verpleegkundige. Mijn werkzaamheden bestonden uit het houden van Astma/COPD spreekuren in verschillende huisartsenpraktijken in Rhenen en omgeving. Daarnaast legde ik ook huisbezoeken af en gaf ik scholingen over Astma/COPD aan collega’s. In 2007 heb ik de overstap gemaakt naar huisartsenpraktijk Elst (Utr), om hier als praktijkverpleegkundige te gaan werken. Dit doe ik nu nog steeds met heel veel plezier.

Een praktijkverpleegkundige houdt zich vooral bezig met preventie (het voorkomen van allerlei aandoeningen/klachten) en het behandelen van chronische aandoeningen zoals diabetes mellitus, hart en vaatziekten, astma/COPD etc.Een belangrijke onderdeel van mijn werk is het geven van behandel/leefstijladviezen. 

Naast de functie van praktijkverpleegkundige ben ik sinds 2015 ook werkzaam als praktijkmanager in de huisartsenpraktijk. 

Zorgwijzer Keizer heb ik opgericht omdat ik naast mijn werkzaamheden als praktijkverpleegkundige het ontzettend leuk vindt om betrokken te zijn bij verschillende projecten op het gebied van advies, beleid en deskundigheidsbevordering binnen de eerstelijnszorg. 

Waarom heb ik zorgwijzer Keizer opgericht?

Zorgwijzer Keizer heb ik opgericht omdat ik naast mijn werkzaamheden als praktijkverpleegkundige, het ontzettend leuk vind om betrokken te zijn bij verschillende projecten op het gebied van advies, beleid en deskundigheidsbevordering binnen de eerstelijnszorg. 

Projecten waar ik momenteel mee bezig ben:

  • Praktijkconsulent Unicum Huisartsenzorg
  • Organiseren Jaarcongres V&VN Praktijkverpleegkundigen & Praktijkondersteuners
  • Ontwikkelen en organiseren van de Xpert cursus  (Hart en Vaatziekten/ Longziekten/ Ouderenzorg/ Seksuele Gezondheid/ Nierinsufficientie) 
  • Webbeheerder Cahag 
  • Redactieraad Platformouderenzorg.nl 
  • Ontwikkelen van e-learnings